If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Да бъде или да не бъде Alfa 156 Sportwagon 1.9 jtd
8/100 си е приемлив разход на дизел за градско, поне според мен! Инак с предишната ми кола съм го играл номера с лайсните... голям ужас си е да гледаш белия кит, на фона на червената боя!
Инак офертата е 12.2001г. за Алфата вагон Малко над 100к е в момента, има сервизно книжле. Ама ще я проучим колата
Да питам - като капацитет на багжника как е колата? Също така като комфорт на задния ред седалки добре ли е?
На задният ред седалки определено не е за трима души, идва малко тесничко за коленете на пасажерите. Капацитетът на багажника е повече от достатъчен, защото има предпазна щора, която позволява да се товари до тавана, а и седалките се сгъват при нужда (така съм си прекарвал един хладилник и пералня). При все че не изглежда голяма, тази кола събра тонове багаж миналото лято, когато пътувахме за морето четирима души плюс малко дете на 2 годинки, плюс детска количка, плюс плажни чадъри и сума ти куфари и сакове
На задният ред седалки определено не е за трима души, идва малко тесничко за коленете на пасажерите. Капацитетът на багажника е повече от достатъчен, защото има предпазна щора, която позволява да се товари до тавана, а и седалките се сгъват при нужда (така съм си прекарвал един хладилник и пералня). При все че не изглежда голяма, тази кола събра тонове багаж миналото лято, когато пътувахме за морето четирима души плюс малко дете на 2 годинки, плюс детска количка, плюс плажни чадъри и сума ти куфари и сакове
Говорим за багажно пространство без да се пускат седалките все пак. За да има база за сравнение.
Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая sprint tropheo 155/1.8 156/2.0 Selespeed
Говорим за багажно пространство без да се пускат седалките все пак. За да има база за сравнение.
Че аз съм описал какво събира вагона със 4 човека и половина вътре и багаж до тавана,даже забравих и детското столче, в което се возеше детето Като се замисля, май само в Опел Омега Караван можеш да "складираш" пералня или хладилник без да се налага да сгъваш задните седалки?!?
Че аз съм описал какво събира вагона със 4 човека и половина вътре и багаж до тавана,даже забравих и детското столче, в което се возеше детето Като се замисля, май само в Опел Омега Караван можеш да "складираш" пералня или хладилник без да се налага да сгъваш задните седалки?!?
Е, това не е никак малко!
Все до морето с 2-3 куфара среден размер ще стигна
мн.добре си се ориентирал,колега.колкото по е натоварена толкова повече върви и по-убаво вози.успех.няма да съжаляваш.подръжката е като на всеки един автомобил тая година горе-долу,така че ти остана само жеалнието и си готов.
Comment